brown-kolekcija
Tahnee_krémy_do_solária
De ce să foloseşti loţiuni de bronzare?

Te bronzezi mai rapid cu 30-40%
Obţii un bronz mai întunecat
Bronzul se păstrează mai mult timp
În interiorul aparatului de bronzat protecţia solară este contraindicată. Se pot utiliza însă produse create special pentru solar.

Recomandăm şi comercializam doar produse certificate, de calitate germană. Acestea nu conţin un ecran protector, dar atrag razele UV către piele, accelerand bronzarea. Cremele nu numai că asigura un bronz uniform, dar hrănesc şi catifeleaza pielea în acelaşi timp, având în compoziţie diferite vitamine, aloe vera etc, în funcţie de produs. Combinarea şedinţelor de bronzare cu loţiunile speciale pentru solar, te vor ajuta să capeţi un bronz frumos, uniform şi natural în timp ce pielea ta îşi va păstra hidratarea şi elasticitatea. De asemenea, se previne îmbătrânirea prematură a pielii şi nu în ultimul rând vei avea un bronz sănătos şi de durata. Amestecurile bogate de intensificatori naturali ai bronzului, agenţii superbi de bronzare şi cele mai bune complexuri de îngrijire a pielii, îţi vor oferi bronzul pe care ţi l-ai dorit întotdeuna. Australian Gold, Peau D’Or, Tahnee sau Tannymax sunt alegerea perfectă în cazul în care cauţi ingrediente de calitate şi rezultate bune pentru preţuri ce te fac să zâmbeşti.

Beneficii majore:

Obţineţi cel mai închis, profund şi natural bronz. Loţiunile pentru bronz de la Bronzeline grăbesc procesul natural de bronzare şi maximizează rezultatul bronzării tale cu ajutorul celor mai recente amestecuri de bronzare şi complexe de intensificare a unui bronz superb. Îmbunătăţeşte sănătatea generală a pielii tale cu antioxidanţi naturali, anti-îmbătrânire şi complexe de fortifiere a pielii!

Produsele noastre sunt:

Intensificatori
Intensificatori cu agenţi de bronzare
Loţiuni de hidratare cu prelungire a bronzului
Personalul salonului te va ajută să alegi lotiunea potrivită tipului tău de piele.